ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ… Καλιτσούνια: λυχναράκια & ανεβατά
Επιλέγουμε γλυκά και αρτοσκευάσματα που είναι υγιεινότερα όσον αφορά στα υλικά παρασκευής τους, πάντα με βάση την εποχικότητα που είναι προσαρμοσμένα άριστα στην τοπική διατροφική κουλτούρα, και που βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και στην κυκλική οικονομία.
Η καλύτερη γαστρονομικά εποχή ξεκινάει με την έλευση του νέου έτους! Κάθε χρόνο λόγω της πληθώρας χορταρικών και βοτάνων που φυτρώνουν ελεύθερα στους αγρούς της κρητικής γης έχουμε πολύ καλής ποιότητας γάλα πρόβειο.
Και γι’ αυτόν τον λόγο, τα τυροκομεία που επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε, παράγουν την ανώτερη ποιοτικά μυζήθρα.
Αν μια εποχή του χρόνου αξίζει να απολαύσεις καλιτσούνια, τότε δοκίμασε τα από τις αρχές του Δεκέμβρη έως και το Μάιο, όπου η διαδικασία παραγωγής τους βρίσκεται στο ζενίθ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπλαγείτε απ’ τα αρώματα της φρέσκιας κρητικής μυζήθρας, που χρησιμοποιούμε ανόθευτη για την παρασκευής τους.