ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2021

1. Για την χρήση των υπηρεσιών και την παραλαβή των αγαθών που είναι διαθέσιμα μέσω του kritikosfournosgeuseis.gr είναι αναγκαία η καταχώρηση από τους χρήστες στοιχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να διατηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών. Σε καμία περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Πρέπει να διευκρινιστεί σε αυτό το σημείο πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των χρηστών της. Συνεπώς τα προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε σημείο προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας της εκάστοτε αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από κάποιον τρίτο χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/1997, Ν.3471/2006, 4070/2012 που διέπουν την προστασία και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του Ν. 4624/2019 περί της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με τον οποίο κυρώθηκε ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016. Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών τηρούνται με ασφάλεια και με σεβασμό προς την ιδιωτικότητα του καθενός.

Τα προσωπικά στοιχεία, ή μέρος αυτών, που δηλώνονται στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό για την εκπλήρωση του σκοπού των υπηρεσιών που παρέχονται. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει την ρητή συγκατάθεση των χρηστών/πελατών της να μεταβιβάσει στοιχεία τους σε φυσικά και/ή νομικά πρόσωπα όταν καθίσταται αναγκαίο για την υλοποίηση των υπηρεσιών και λήψη των αγαθών από τους χρήστες που θα τα ζητήσουν και για να εκπληρώσει τον σκοπό ηλεκτρονικής επικοινωνίας των δύο μερών και πάντα υπό τις προϋποθέσεις του Ν.3471/2006 και του 4070/2012 και του Ν. 4624/2019. Στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν επίσης στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές μετά από νόμιμο αίτημα τους δυνάμει των εκάστοτε ισχύοντων νομοθετικών διατάξεων. Το παραπάνω δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το δικαίωμα του χρήστη για ενημέρωση και αντίρρηση που προβλέπεται από τις διατάξεις των Ν.2472/1997, Ν.3471/2006, 4070/2012 και Ν. 4624/2019 περί του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για τα προσωπικά δεδομένα.

2. Δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, και διαγραφής προσωπικών δεδομένων.

Οι χρήστες έχουν ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα πρόσβασης και διόρθωσης – μετατροπής των προσωπικών δεδομένων τους, τα οποία οι ίδιοι έχουν καταχωρήσει κατά την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα μέσω της πρόσβασης στον λογαριασμό τους (account).

Περαιτέρω, οι χρήστες που επιθυμούν να διαγραφούν από μέλη της ιστοσελίδας, δύναται να ζητήσουν οποιαδήποτε στιγμή και την διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από αυτή επικοινωνώντας με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας και παρέχοντας τις πληροφορίες που θα τους ζητηθούν.

3. Τι είναι τα cookies;

Cookies ονομάζονται κάποια μικρά αρχεία με πληροφορίες – συνήθως σε μορφή κειμένου – τα οποία αποθηκεύονται στον browser (Mozilla, Firefox, Chrome, Internet Explorer, κ.λπ.) που χρησιμοποιεί κανείς για να επισκεφτεί μια ιστοσελίδα. Έτσι, τα site αποκτούν ένα είδος ‘μνήμης’ μεταξύ των επισκέψεών σας και αναγνωρίζουν τις προτιμήσεις σας. Αυτό συμβάλλει ώστε η πλοήγησή σας να είναι πιο εξατομικευμένη και προσωπική.

4. Πώς χρησιμοποιούνται τα cookies;

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε τους παρακάτω τύπους cookies:

5. Cookies διαφήμισης (Facebook Ads, Google Adwords, Twitter Ads)

Παρακολουθώντας τη συμπεριφορά και τα ενδιαφέροντα του χρήστη στις ιστοσελίδες, μπορούμε να εξατομικεύσουμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται. Έτσι, η χρήση cookies γίνεται για να προβάλλουμε τις διαφημίσεις μας στο καλύτερο δυνατό κοινό και να ενημερώνουμε τους χρήστες για τα νέα και τις προσφορές μας.

6. Cookies στατιστικών (Google Analytics)

Καταγράφοντας την επισκεψιμότητα στο site μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι λειτουργεί για τους χρήστες και τι όχι. Η χρήση cookies λοιπόν, γίνεται για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα ως προς τα γραφικά της χαρακτηριστικά, τη λειτουργία και το περιεχόμενο που προβάλλεται.

7. Στοιχεία χρήστη

Τα στοιχεία και οι προτιμήσεις των χρηστών συλλέγονται ανώνυμα από τις παραπάνω εταιρίες και δεν προσδιορίζουν τα άτομα μεμονομένα αλλά μονάχα ως ποσοστό. Οι μόνες πληροφορίες που καταγράφονται στα cookies είναι σχετικές με τη συμπεριφορά του χρήστη στην ιστοσελίδα. Σε καμία περίπτωση δε διατηρούμε αρχείο με προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα να τους αναγνωρίσουμε ως άτομα, ούτε στο φυσικό ούτε στον ψηφιακό κόσμο. Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις στην πλοήγηση (browser) για να μπλοκάρει ορισμένα ή και όλα τα cookies.

Κρητικός Φούρνος Γεύσεις

Διεύθυνση: Πεζά Αρχάνες Ηράκλειο Κρήτης, 70100, Ελλάδα

Email: info(at)kritikosfournosgeuseis.gr

www: www.kritikosfournosgeuseis.gr

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δέσποινα Νικολιδάκη, info(at)kritikosfournosgeuseis.gr

© Κρητικός Φούρνος Γεύσεις 2021