Δωρεάν παράδοση εντός πόλης Ηρακλείου

Βρείτε μας στα social:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ

Zimoto

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ-ΓΕΥΣΕΙΣ!

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Καθημερινά φουρνίζουμε για εσάς πεντανόστιμα ψωμιά και κρουασάν!

Ψωμί με υψηλό διατροφικό σκορ με προζύμι αργής ωρίμανσης!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσομε πως δεν χρησιμοποιούμε κανενός είδος υποκατάστατα στις πρώτες ύλες μας!

Όλα μας τα τυριά είναι ΠΟΠ και πιστοποιημένα, ενώ τα αλλαντικά μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα!

Prosciutto ζαμπόν, γαλοπούλα φουαντρέ, σαλάμι ωρίμανσης Μιλάνου και Νάπολης, χαμόν prosciutto copa!

Κρουασάν με αγνό βούτυρο γάλακτος 82% και 84%!

Στηρίζουμε την εποχικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη… με γεύσεις!

Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο αξιοποιώντας τα πεντανόστιμα και τα εκλεκτά μήλα Λασιθίου και σας παρουσιάζουμε το άκρως εποχικό ανοιχτό κέικ μήλου και σας παρουσιάζουμε μια γρήγορη συνταγή!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

  • 1kg ΦΑΡΙΝΑΠ
  • 80gr ΒΟΥTΥΡΟ 99%
  • 6 ΑΥΓΑ
  • 250gr ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • 150gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 10 ΜΗΛΑ (ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ)
  • ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Εκτέλεση συνταγής:

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μια αφράτη λευκή κρέμα, έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο με τον χυμό πορτοκαλιού και με ανάλαφρες κινήσεις  αναμειγνύουμε τον χυλό μας με το αλεύρι. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε κανέλα και γαρίφαλο.

Ρίχνουμε τον χυλό στο αντικολλητικό ταψί και τοποθετούμε στην επιφάνεια τα κομμένα σε φέτες μήλα, τις σταφίδες (τις οποίες μπορούμε να τις μουλιάσουμε πρώτα σε κονιάκ, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια έξτρα σπιρτάδα) και το χοντροσπασμένο καρύδι.

Το ψήνουμε στους 180°C βαθμούς αέρα για 35 λεπτά περίπου.

Τέλος το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα!

Τα φρέσκα πολύχρωμα μήλα, η διαλεχτή ψίχα καρυδιού, το άρωμα της κανέλας, αλλά και το βελούδινο χειροποίητο μείγμα του κέικ θα σας προσφέρουν έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσεων!

Καλή σας επιτυχία!