Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ | Δωρεάν παράδοση εντός πόλης Ηρακλείου

Βρείτε μας στα social:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ

Φέτος τα Χριστούγεννα…

Φέτος τα Χριστούγεννα θα ετοιμάσουμε για εσάς το πιο ζεστό γιορτινό τραπέζι. Σεβόμενοι πάντα την παράδοση του τόπου μας επιλέγουμε για εσάς προϊόντα, τα οποία είναι φτιαγμένα με εκλεκτέςκαι διαλεχτές πρώτες ύλες.
Τα πεντανόστιμα μελομακάρονα είναι φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες, ντόπιο παρθένο ελαιόλαδο, ευωδιαστό θυμαρίσιο μέλι, καρύδια προερχόμενα από το Οροπέδιο Λασιθίου. Βουτηγμένα σε ζεστό σιρόπι, πασπαλισμένα με σπασμένα καρύδια και κανέλλα, ζυμώνουμε τα πιο υγιεινά μελομακάρονα που έχετε γευτεί.

Είμαστε βέβαιοι ότι και οι πιο απαιτητικοί λάτρεις του είδους δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν ακόμα και στα μελομακάρονα που η επικάλυψη τους γίνεται με πραγματική… σοκολάτα!

Σειρά έχουν οι all time classic βουτυρένιοι αφράτοι κουραμπιέδες που λιώνουν, έτσι απλά στο στόμα, πασπαλισμένοι με άχνη ζάχαρη καιαποτελούν το κρυσταλλένιο στολίδι σε κάθε επιμελημένο και δαντελένιο τραπέζι. Αξίζει να σημειωθεί, πως στην αφράτη ζύμη του κουραμπιέ προσθέτουμε σπασμένο αμύγδαλο, το οποίο προμηθευόμαστε από εκλεκτούς και πάνταντόπιους παραγωγούς.
Κάθε Χριστούγεννα απ’ το γιορτινό τραπέζι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να λείψει το εμβληματικό σε όλους μας Χριστόψωμο. Το γιορτινό εκείνο ψωμί, που το έφτιαχναν τηνΠαραμονή οι γιαγιάδες μας και το σπίτι ευωδίαζε μαχλέπι, κανέλλα, γλυκάνισο, γλυκόπικρα μπαχαρικά, αλλά και μέλι, ενώ οι καβουρντισμένοι ξηροί καρποί, που απελευθερώνουν τα μαγευτικά τους έλαια και μας προκαλούσαν αγαλλίαση, ανάταση ψυχής για να υποδεχτούμε εκείνη την εορταστικήμέρα.
~
Δίνουμε πάντα λεπτομέρεια σε όλους εσάς που αναζητάτε το καλύτερο και επιθυμείτε το κάτι παραπάνω.Για αυτό τον λόγο είμαστε στην ευχάριστη θέση,κοιτάζοντας σας πάντα στα μάτια, να σας μιλήσουμε για το ιταλικό πανετόννε, το οποίο παντρεύει τόσο αρμονικά την παράδοση με το σήμερα δημιουργώντας γεύσεις ελπίδας και χαράς.

Το καλύτερο panettone που λατρεύτηκε παγκοσμίως, και μόνο λίγοι Ιταλοί μπορούν να απολαύσουν, λόγω περιορισμένης παραγωγής, εξασφαλίσαμε εμείς για εσάς και μάλιστα, στην ίδια τιμή με την οποία θα το αγόραζε κανείς βρισκόμενος στην Βερόνα της Ιταλίας. Σας προσκαλούμε σ’ ένα ατελείωτο ταξίδι μοναδικών γεύσεων που είτε παρασκεύαζουμε εμείς είτε επιλέγουμε από τα ίδια τα μέρη που παράγονται τα συγκεκριμένα γαστρονομικά θαύματα.

Χρόνια φτιάχνουμε panettone με τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα με φροντίδα, προσπαθώντας να αντιγράψουμε όλους τους τρόπους και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι καλύτεροι Ιταλοί αρτοποιοί για να παράξουν αυτό το μοναδικό γαστρονομικό γλύκισμα με την αέρινη υφή.
Προσπαθώντας, όμως, να φτάσουμε το συγκεκριμένο προϊόν στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, επισκεφτήκαμε τη βιοτεχνία «Ινφερμέντουμ» στην Βερόνα και μαγευτήκαμε από την τεχνογνωσία και τη γεύση των γνήσιων Ιταλικών panettone.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να σας συστήσουμε και να διαθέσουμε στα καταστήματά μας τα διάσημα σε όλο τον κόσμο ιταλικά panettone που έχουν ως βάση τη «μητέρα μαγιά», όπως αποκαλούν οι Ιταλοί,το προζύμι.

Φέτος, τα Χριστούγεννα γράφονται με γεύσεις… και με γεύσεις σας λέμε κι εμείς «ευχαριστώ» που στέκεστε δίπλα μας, γενιές και γενιές και μας δίνετε το κίνητρο να γινόμαστεπάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Άλλωστε, αυτός δεν είναι ο σκοπός των Χριστουγέννων; Ένα τραπέζι με τα γιορτινά καρεδάκια της γιαγιάς και τα καλά σερβίτσια της μαμάς. Οι νοσταλγικές μυρουδιές των παιδικών μας χρόνων, οι νέοι στόχοι, η ελπίδα στα βλέμματα των αγαπημένων μας, οι παιδικές φωνούλες των μικρών μας φίλων, το τσούγκρισμα των ποτηριών, το αχνιστό φαγητό, τα χριστουγεννιάτικαγλυκά που προαναφέραμε, οι αγκαλιές, τα γέλια, τα δάκρυα και άλλα τόσα ακόμα πουβρίσκονται… σε γεύσεις με την ευχή πάντα, μα πάντα να μην λείπει κανείς από αυτό το γιορτινό τραπέζι.
Χρόνια πολλά με υγεία,
Κρητικός Φούρνος-γεύσεις.

Zimoto

Zimoto
Καθημερινά φουρνίζουμε για εσάς πεντανόστιμα ψωμιά και κρουασάν!
Ψωμί με υψηλό διατροφικό σκορ με προζύμι αργής ωρίμανσης!
Κρουασάν με αγνό βούτυρο γάλακτος 82% και 84%!
Στηρίζουμε την εποχικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη… με γεύσεις!
Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο αξιοποιώντας τα πεντανόστιμα και τα εκλεκτά μήλα Λασιθίου και σας παρουσιάζουμε το άκρως εποχικό ανοιχτό κέικ μήλου και σας παρουσιάζουμε μια γρήγορη συνταγή!

Γλυκά από… ένστικτο!

Καριόκες με πραγματική σοκολάτα!

Δοκιμάστε την καριόκα μας με κρητικό φετινό καρύδι, σοκολάτα υγείας και με ελαφρά αίσθηση από λικέρ κουαντρό!

Τα κεράσματα όπως… παλιά!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ… Καλιτσούνια: λυχναράκια & ανεβατά

Επιλέγουμε γλυκά και αρτοσκευάσματα που είναι υγιεινότερα όσον αφορά στα υλικά παρασκευής τους, πάντα με βάση την εποχικότητα που είναι προσαρμοσμένα άριστα στην τοπική διατροφική κουλτούρα, και που βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και στην κυκλική οικονομία.

Η καλύτερη γαστρονομικά εποχή! Κάθε χρόνο λόγω της πληθώρας χορταρικών και βοτάνων που φυτρώνουν ελεύθερα στους αγρούς της κρητικής γης έχουμε πολύ καλής ποιότητας γάλα πρόβειο.

Και γι’ αυτόν τον λόγο, τα τυροκομεία που επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε, παράγουν την ανώτερη ποιοτικά μυζήθρα.

Αν μια εποχή του χρόνου αξίζει να απολαύσεις καλιτσούνια, τότε δοκίμασε τα από τις αρχές του Δεκέμβρη έως και το Μάιο, όπου η διαδικασία παραγωγής τους βρίσκεται στο ζενίθ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπλαγείτε απ’ τα αρώματα της φρέσκιας κρητικής μυζήθρας, που χρησιμοποιούμε ανόθευτη για την παρασκευής τους.

La Colomba, ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι!

Σας προσκαλούμε και φέτος σ’ ένα ατελείωτο ταξίδι μοναδικών γεύσεων γιορτάζοντας εκπληκτικά γαστρονομικά θαύματα σεβόμενοι πάντα την βιώσιμη ανάπτυξη και τη κυκλική οικονομία.

Έπειτα απ’ τη Χριστουγεννιάτικη επιτυχία που είχαν στα καταστήματά μας τα ιταλικά Panettone που έχουν κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, αποφασίσαμε φέτος τα Πάσχα να σας παρουσιάσουμε τα καινοτόμα La Colomba, για να σας χαρίσουμε ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι, το οποίο σίγουρα θα σας γίνει συνήθεια!

Το μυστικό… η μητέρα μαγιά, όπως ακριβώς, αποκαλούν οι Ιταλοί το προζύμι!

Σκοπός μας είναι το κάθε γιορτινό τραπέζι να είναι φροντισμένο με αγάπη και με γεύσεις που θα φέρουν χαμόγελά, δύναμη και φως.

Πασχαλινά Σοκολατένια Αυγά Με Τη Σφραγίδα της Cocoa Trace!

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά με πραγματική σοκολάτα ανώτερης ποιότητας με την υπογραφή και τη φροντίδα της Cocoa Trace, μιας παγκόσμιας οργάνωσης που εξασφαλίζει τα δικαιώματα των παραγωγών και τους επιδοτεί να μένουν στα χωριά τους και να συνεχίζουν να παράγουν σοκολάτα!

Είσαι ερωτευμένος; Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει Ο Κρητικός Φούρνος Γεύσεις για να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στην μαγευτική Πράγα με το ταίρι σου! 

Είσαι ερωτευμένος; Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει Ο Κρητικός Φούρνος Γεύσεις για να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στην μαγευτική Πράγα με το ταίρι σου! Πώς; Πολύ εύκολα! Με την επίσκεψή σου στα δέκα δέκα σημεία πώλησης με αγορές άνω των δέκα ευρώ σε προιοντα ζαχαροπλαστείου λαμβάνετε μέρος αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι εντελώς δωρεάν!
Ερωτευόμαστε και οι γεύσεις μας…σας ταξιδεύουν.

Γαλακτομπούρεκο το παραδοσιακό έδεσμα

Τι γλυκό να φάμε;

Ήρθε η εποχή για το γαλακτομπούρεκο!

Επιλέγουμε γλυκά που είναι υγιεινότερα όσο αφορά τα υλικά παρασκευής τους, που είναι προσαρμοσμένα άριστα στην τοπική διατροφική κουλτούρα, και που βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και στην κυκλική οικονομία.

Το ιταλικό γιορτινό κέικ που κατέκτησε τον κόσμο!

Ποιό είναι το καλύτερο Panetonne της πόλης;

Το καλύτερο panetonne που έχει γίνει viral και μόνο λίγοι Ιταλοί μπορούν να απολαύσουν, λόγω περιορισμένης παραγωγής, εξασφαλίσαμε εμείς για εσάς και μάλιστα, στην ίδια τιμή με την οποία θα το αγόραζε κανείς βρισκόμενος στην Βερόνα της Ιταλίας!

Σας προσκαλούμε σ’ ένα ατελείωτο ταξίδι μοναδικών γεύσεων που είτε παρασκεύαζουμε εμείς είτε επιλέγουμε από τα διάφορα μέρη παράγονται τα συγκεκριμένα γαστρονομικά θαύματα.

Δοκιμάστε το, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας.
Χρόνια φτιάχνουμε panetonne με τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα με φροντίδα, προσπαθώντας να αντιγράψουμε όλους τους τρόπους και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι καλύτεροι Ιταλοί αρτοποιοί για να παράξουν αυτό το μοναδικό γαστρονομικό γλύκισμα με την αέρινη υφή!
Προσπαθώντας, όμως, να φτάσουμε το συγκεκριμένο προϊόν στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, επισκεφτήκαμε πρόσφατα τη βιοτεχνία «Ινφερμέντουμ» στην Βερόνα και μαγευτήκαμε από την τεχνογνωσία, αλλά και τη γεύση των γνήσιων Ιταλικών panetonne.

Έτσι, αποφασίσαμε να σας συστήσουμε και να διαθέσουμε στα καταστήματά μας τα διάσημα σε όλο τον κόσμο ιταλικά panetonne που έχουν ως βάση τη «μητέρα μαγιά», όπως αποκαλούν οι Ιταλοί το προζύμι!

Μελομακάρονα με πραγματική Σοκολάτα!

Μελομακάρονα με Σοκολάτα!

Καλωσορίζουμε τον Δεκέμβριο, τον πιο γιορτινό και σοκολατένιο μήνα της χρονιάς, με τα πεντανόστιμα σοκολατένια μας μελομακάρονα, τα οποία είναι φτιαγμένα με πρώτες ύλες, όπως ντόπιο παρθένο ελαιόλαδο, ευωδιαστό θυμαρίσιο μέλι, καρύδια προερχόμενα από το Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ η επικάλυψη τους γίνεται από πραγματική… σοκολάτα!

Στηρίζουμε τον τόπο μας και συμβάλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη με σοκολατένιες & μελένιες…γεύσεις!