Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ | Δωρεάν παράδοση εντός πόλης Ηρακλείου

Βρείτε μας στα social:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ

Είσαι ερωτευμένος; Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει Ο Κρητικός Φούρνος Γεύσεις για να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στην μαγευτική Πράγα με το ταίρι σου! 

Είσαι ερωτευμένος; Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει Ο Κρητικός Φούρνος Γεύσεις για να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στην μαγευτική Πράγα με το ταίρι σου! Πώς; Πολύ εύκολα! Με την επίσκεψή σου στα δέκα δέκα σημεία πώλησης με αγορές άνω των δέκα ευρώ σε προιοντα ζαχαροπλαστείου λαμβάνετε μέρος αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι εντελώς δωρεάν!

Ερωτευόμαστε και οι γεύσεις μας…σας ταξιδεύουν. 

ΌΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!

Όροι & προϋποθέσεις Διαγωνισμού «ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΓΕΥΣΕΙΣ»

A. Διοργανώτρια Διαγωνισμού

 • Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ που εδρεύει ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΟΔΟΣ Ρ ΤΚ: 71601, διοργανώνει την παρακάτω προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού με τίτλο «ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ 2» (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι») οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στο επίσημο διαδικτυακό τόπο ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ WWW.KRITIKOSFOURNOSGEYSEIS.GR (εφεξής καλούμενος «Διαδικτυακός Τόπος»), καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό TOYKRHTIKOSFOURNOS στο κοινωνικό δίκτυό Instagram στην παρακάτω διεύθυνση: « https://instagram.com/KRITIKOSFOURNOS», αλλά και στο facebookwww.facebook.com/kritikosfournos.*
 • Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό, καθώς και της σχετικής ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αυτού

B. Διάρκεια Διαγωνισμού

 • Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 14/02/2023 και ώρα 6:30 π.μ. ως και την 14/02/2023 και ώρα 22:00 μ.μ.
 • Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού την 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023 ή της νέας ημερομηνίας, που οριστεί μετά από τυχόν μετάθεση ή αλλαγή της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόμενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον τη ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ . Στην περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν, είτε τη συνέχιση του λήξαντος Διαγωνισμού, είτε παράδοση των μη παραδοθέντων δώρων, είτε άλλη περαιτέρω αποζημίωση.

Γ.Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής στο Διαγωνισμό

 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιριών του ομίλου ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους. Οι βαθμοί συγγένειας δείχνουν πόσες γεννήσεις μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο άτομα. Έτσι, ένα άτομο έχει τους παρακάτω βαθμούς συγγένειας, με τους αντίστοιχους συγγενείς του.
 •  
 •     Α’ βαθμού:
 •         (κατιόντες – ανιόντες) γονείς, παιδιά
 •         (εξ αγχιστείας) ο σύζυγος, η σύζυγος, πεθερός, πεθερά
 •     Β’ βαθμού:
 •         (κατιόντες – ανιόντες) παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια
 •         (εξ αγχιστείας) γαμπρός, νύφη, κουνιάδος, κουνιάδα (γυναικάδελφοι)        (εκ πλαγίου) αδέρφια
 •  Για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο με παρουσία του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα για την παροχή συναίνεσης για τη συμμετοχή και για την παραλαβή του δώρου σε περίπτωση που αναδειχθούν νικητές.*σε κάθε περίπτωση υποχρεούνται ο γονέας ή κηδεμόνας να προσκομίσει δικαιολογητικά για την απόδειξη της σχέση τους (ΑΔΤ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης)
 • Για τη συμμετοχή,  απαιτείται αγορά προϊόντος*/ων ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ άνω των 10 (δέκα) ευρώ. Κατά τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού, ο χρήστης θα μπορεί να συμμετάσχει με τον παρακάτω τρόπο:ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ, όπως ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Δ.Δώρα Διαγωνισμού

 • Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα ταξίδι για δυο άτομα στην Πράγα, και ο ΚΦΓ έχει καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο διαμονής.
 • Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ή μεταβιβάζεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα ή σε άλλα δώρα, σε οποιαδήποτε τιμή. H ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ  δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε έχει σχέση με το παραπάνω δώρο, εκτός της παράδοσης στο νικητή. Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό.
 • Οι ημερομηνίες που μπορεί να επιλέξει ο τυχερός για το ταξίδι του είναι οι εξής: 06 έως 09 για τον μήνα Μάρτιο. 16 έως 19 για τον μήνα Μάιο και 19 έως 22 για τον μήνα Ιούνιο.

Ε. Ενημέρωση Νικητών – Παραλαβή δώρων- Στοιχεία Εγγραφής

 • Ο νικητής του Διαγωνισμού θα είναι ένας (1) και θα ανακηρυχθεί κατόπιν κλήρωσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό UP (www.929.gr) και της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ που θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια σε δημόσιο χώρο (βλ. παρακάτω)
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17/02/2023 και ώρα 21:00 στο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ στην Πλατεία Καλλεργών. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της.

ΣΤ.Τροποποίηση Όρων – Δώρων

Η  ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους και το δώρο, να αναβάλει ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό και την κλήρωση για εύλογη αιτία, χωρίς καμία πρότερη προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ δεν θα υπέχει οιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση προς τον τυχερό, που θα αναδειχθεί από την εν λόγω κλήρωση

Ζ. Ενημέρωση Νικητών – Παραλαβή δώρων

 • Η επικοινωνία με το νικητή θα γίνει μέσω ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ στο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ στην Πλατεία Καλλεργών και η κλήση θα μεταδοθεί τόσο δημόσια στον χώρο, όσο και στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού up 92,9 στις 17 ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023.
 • Αν ο νικητής δεν ανταποκριθεί ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα επικοινωνήσει με τον πρώτο (1ο) επιλαχόντα κατά σειρά κλήρωσης. Θα υπάρξουν τρεις (3) επιλαχόντες.  
 • Θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητής τηλεφωνίας.) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.
 • Οι νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό της παράδοσης και παραλαβής του δώρου, μπορούν να αποκλεισθούν για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος. (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσαν είναι ψευδές. (δ) σε περίπτωση που η συμμετοχή τους αποτελεί, κατά την κρίση της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, αυτή καθ’ εαυτή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου. (ε) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο δεν υπογράψει τη σχετική δήλωση παραλαβής και αποδοχής δώρου.
 • Κατά την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα πρέπει να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να βεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία καθώς και το ενήλικο της ηλικίας του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, η παραλαβή του δώρου είναι δυνατή μόνο κατόπιν παρουσίας του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα για την παροχή συναίνεσης. Ο νικητής αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για την διευθέτηση των παραπάνω λεπτομερειών ανάληψης του δώρου του.
 • Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
 • Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού, διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στους Δικτυακούς της Τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπό της, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης του Δώρου κ.λ.π.  Το ίδιο θα ισχύει και για τον συνοδό στο ταξίδι (που θα πρέπει να υπογράψει και αυτός τους όρους και τροποποίησε το λεκτικό στο συγκεκριμένο όρο ότι ο νικητής έχει την υποχρέωση να αποστείλει δυο φωτογραφίες του από το ταξίδι που θα εικονίζεται ευδιάκριτα το πρόσωπο τόσο του ίδιου, όσο και του συνοδού του και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν δημόσια σε οποιοδήποτε κανάλι κρίνει ο Διοργανωτής (social media, site κτλ)   
 • Κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Με επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί τη ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να το ανακαλέσει. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από την εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 με σκοπό και στα πλαίσια της διενέργειας του Διαγωνισμού.

Η. Τροποποίηση Όρων – Δώρων

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ διατηρεί το δικαίωμα για εύλογη αιτία να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους και το δώρο, να αναβάλει ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό και την κλήρωση, χωρίς καμία πρότερη προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ δεν θα υπέχει οιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση προς τον τυχερό, που θα αναδειχθεί από την εν λόγω κλήρωση.

Θ. Περιορισμός ευθύνης της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

 • Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, οι υπάλληλοι και τα διευθυντικά στελέχη τους δεν φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη, στον βαθμό που αποκλεισμός της ευθύνης επιτρέπεται από το νόμο, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με τη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού
 • Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ δεν ευθύνεται σε οιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση του δώρου του Διαγωνισμού
 • Επίσης, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ δεν υπέχει οιαδήποτε ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση του δώρου, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Ι. Λήξη Διαγωνισμού

 • Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού καθώς και του πέρατος της διαδικασίας διανομής του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ παύει να υφίσταται. Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ δεν θα υπέχει οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.
 • Οι Όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν καταχωρηθεί στον Διαδικτυακό Τόπο της WWW.KRITIKOSFOURNOSGEUSEIS.GR

Κ. Προσωπικά Δεδομένα

 • Ο συμμετέχων με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό παρέχει στη ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ την ανεπιφύλακτη άδεια και συγκατάθεσή του για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Διαγωνισμού
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια Εταιρία όσο και την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.2472/1997, στα πλαίσια της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού
 • Όσον αφορά τον νικητή του Διαγωνισμού και τους τυχόν επιλαχόντες αυτών, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό την ενημέρωσή τους και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες Όρους, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του Δώρου
 • Μετά την παράδοση του Δώρου και τη λήξη του Διαγωνισμού, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικού χαρακτήρα ή μη των συμμετεχόντων, του νικητή και τυχόν επιλαχόντων του Διαγωνισμού, που ελήφθησαν στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται
 • Για τυχόν άσκηση από το νικητή του Διαγωνισμού ή/και τους τυχόν επιλαχόντες των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Λ. Αποδοχή όρων – δικαιοδοσία – εφαρμοστέο δίκαιο

 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων. Ο νικητής, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: α. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει/αποδεχτεί το δώρο, β. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
 • Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται καταρχάς φιλικά από επιτροπή επιλεγμένη από την ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ. Περαιτέρω δε, για οποιαδήποτε διαφορά δεν δύναται να επιλυθεί όπως παραπάνω ορίζεται σε σχέση με τον ως άνω Διαγωνισμό, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια του Ηρακλείου και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.
 • Οι παρόντες όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν καταχωρηθεί στο site της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ «www.KRITIKOSFOURNOSGEUSEIS.gr».
 • Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών2810-381010.