Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ | Δωρεάν παράδοση εντός πόλης Ηρακλείου

Βρείτε μας στα social:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ

Το ιταλικό γιορτινό κέικ που κατέκτησε τον κόσμο!

Το καλύτερο panettone που έχει γίνει viral και μόνο λίγοι Ιταλοί μπορούν να απολαύσουν, λόγω περιορισμένης παραγωγής, εξασφαλίσαμε εμείς για εσάς και μάλιστα, στην ίδια τιμή με την οποία θα το αγόραζε κανείς βρισκόμενος στην Βερόνα της Ιταλίας. Σας προσκαλούμε σ’ ένα ατελείωτο ταξίδι μοναδικών γεύσεων που είτε παρασκεύαζουμε εμείς είτε επιλέγουμε από τα διάφορα μέρη παράγονται τα συγκεκριμένα γαστρονομικά θαύματα.

Χρόνια φτιάχνουμε panettone με τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα με φροντίδα, προσπαθώντας να αντιγράψουμε όλους τους τρόπους και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι καλύτεροι Ιταλοί αρτοποιοί για να παράξουν αυτό το μοναδικό γαστρονομικό γλύκισμα με την αέρινη υφή.

Προσπαθώντας, όμως, να φτάσουμε το συγκεκριμένο προϊόν στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, επισκεφτήκαμε πρόσφατα τη βιοτεχνία «Ινφερμέντουμ»  στην Βερόνα και μαγευτήκαμε από την τεχνογνωσία, αλλά και τη γεύση των γνήσιων Ιταλικών panettone.

Έτσι, αποφασίσαμε να σας συστήσουμε και να διαθέσουμε στα καταστήματά μας τα διάσημα σε όλο τον κόσμο ιταλικά panettone που έχουν ως βάση τη «μητέρα μαγιά», όπως αποκαλούν οι  Ιταλοί το προζύμι.

Δοκιμάστε το τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας.