Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ | Δωρεάν παράδοση εντός πόλης Ηρακλείου

Βρείτε μας στα social:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ

Τι γλυκό να φάμε; Ποιό γλυκό να επιλέξω; Ήρθε η εποχή για το γαλακτομπούρεκο! Σίγουρα δεν θα μπορέσεις ούτε κι εσύ να αντισταθείς στο τραγανό χρυσαφένιο φύλλο κρούστας, στην υπέροχη βελούδινη κρέμα, η οποία είναι φτιαγμένη από ολόφρεσκο πρόβιο γάλα, στο άρωμα της κανέλας και της βανίλιας, αλλά και του πλούσιου βουτύρου γάλακτος! Επιλέγουμε γλυκά που είναι υγιεινότερα όσο αφορά τα υλικά παρασκευής τους, που είναι προσαρμοσμένα άριστα στην τοπική διατροφική κουλτούρα, και που βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και στην κυκλική οικονομία. Και μην ξεχνάτε για όλο τον μήνα Οκτώβριο σας προσφέρουμε τα «φυλλερικά» ταψάκια μας με έκπτωσή 10%!

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΤΑΨΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

Ήρθε η εποχή για το γαλακτομπούρεκο! Σίγουρα δεν θα μπορέσεις ούτε κι εσύ να αντισταθείς στο τραγανό χρυσαφένιο φύλλο κρούστας, στην υπέροχη βελούδινη κρέμα, η οποία είναι φτιαγμένη από ολόφρεσκο πρόβιο γάλα, στο άρωμα της κανέλας και της βανίλιας, αλλά και του πλούσιου βουτύρου γάλακτος!

Επιλέγουμε γλυκά που είναι υγιεινότερα όσο αφορά τα υλικά παρασκευής τους, που είναι προσαρμοσμένα άριστα στην τοπική διατροφική κουλτούρα, και που βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και στην κυκλική οικονομία.

Και μην ξεχνάτε για όλο τον μήνα Οκτώβριο σας προσφέρουμε τα «φυλλερικά» ταψάκια μας με έκπτωσή 10%!