Πετιμεζόπιτα / Φανουρόπιτα

Πετιμεζόπιτα / Φανουρόπιτα

1 ποτήρι καστανή Ζάχαρη,
1 ποτήρι Νερό,
1 ποτήρι Ελαιόλαδο,
1 ποτήρι Χυμό πορτοκαλιού,
1 ποτήρι Πετιμέζι,
1 κουτάλι του γλυκού σόδα (μέσα στο χυμό),
1/2 κουτάλι του γλυκού Μοσχοκάρυδο,
1/2 κουτάλι του γλυκού Κανέλα,
Λίγο Γαρύφαλο ή λίγη Μαστίχα,
500 γραμμάρια Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
1 μεγάλο ταψί (30cm περίπου), 
 
Θα την ψήσετε στους 180 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά!!!

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο εδώ:

Αφήστε μια απάντηση